Tietoa sivustosta

Inspiroidu TOP-tehtävistä ja sinulla on lähes tuhannen askarteluohjeen, reseptin, luontovinkin ja muun tehtävän kokoelma aina kättesi ulottuvilla. TOP-tehtävät sopivat erittäin hyvin kerhomateriaaliksi, koska aiheet tukevat 4H:n yrittäjyyskasvatusta ja 4H-toiminnan arvoja.

Kenelle sivusto on tarkoitettu

TOP-tehtäväsivustolla on jo lähes 40 000 käyttäjää, mutta sivustolle voivat rekisteröityä ainoastaan kerhonohjaajat, aikuisohjaajat ja 4H-yhdistysten toimihenkilöt. Kerholaiset eivät voi rekisteröityä sivustolle, mutta he voivat vapaasti katsella ja tulostaa TOP-tehtäviä sekä katsella oman ryhmänsä sivulla kerhon toimintasuunnitelmaa.

Mikä sivustolla muuttui

Vuorovaikutteinen TOP-tehtäväsivusto avautui 5.11.2014 ja lapset pääsivät tuolloin tekemään sivustolle oman tilinsä ja palauttamaan TOP-tehtäviä. 26.11.2018 tehtäväsivuston visuaalinen ilme päivittyi, mutta myös TOP-tehtäväpankin toiminnallisuuksia muutettiin. Lapset voivat edelleen katsoa/tulostaa TOP-tehtäviä ja uutena toimintona katsella myös oman kerhonsa toimintasuunnitelmaa, mutta eivät enää rekisteröityä sivustolle.

Kerhonohjaajalle:

Tee toimintasuunnitelma kerhollesi TOP-tehtäväsivusto on apuna myös kerhosi viestinnässä. Ohjaajana pääset tekemään toimintasuunnitelman kerhollesi ja kerholaiset vanhempineen pääsevät katsomaan, mitä paikallisessa kerhossa tapahtuu. Voit myös lähettää toimintasuunnitelman suoraan sivustolta omaan 4H-yhdistykseesi.

Suunnittele uusi TOP-tehtävä Tehtävien aarrearkku on auki, ja toivomme, että kerhonohjaajana rikastutat sen sisältöä ideoillasi. Rekisteröidy ja tee kerhollesi oma ryhmä.