KOTINELKKIS Virtain 4H-yhdistys

KOTINELKKIS Virtain 4H-yhdistys

Omistaja: Maarit Toroskainen

Ryhmän jäsenet: 5

Kuvaus:

Hei. 

Kävipäs mälsästi, kun kerhokausi päättyi näin lyhyeen tänä keväänä. Päätimme kuitenkin järjestää teille korvaavaa, ei ehkä niin kivaa, kun ei näe kavereita samalla, mutta kuitenkin touhua joka saa ajatukset pois koulusta ja koronasta.

Meillä on kerhotyön pohjaksi tämä mahtava TOP-tehtäväpankki, josta löydät runsaasti eri teemojen mukaisia pedagogisesti suunniteltuja tehtäviä. Näitä tehtäviä olemme kerhoissa aina välillä tehneetkin ja nyt niistä on helppo löytää tekemistä myös kotiin.

Tarkoitus ei ole, että pitkien ruuduntäytteisten koulupäivien jälkeen tarjoamme pelkästään lisää ruututekemistä, vaan yhdessä tehden haluamme houkutella kerholaiset tekemään mielekkäitä käytännön puuhia. TOP-tehtävät liittyvät ruuanlaittoon ja leivontaan, kädentaitoihin, metsään ja luontoon, liikuntaan ja luovaan toimintaan, mediaan yms.

Toivottavasti olet saanut jo oman Kotinelkkis-paketin jossa on tarvikkeita viikoittain valittujen top-tehtävien toteutukseen. Joihinkin tehtäviin tarvitaan lisäksi kotoa perustarvikkeita. Olemme pyrkineet kuitenkin valitsemaan sellaisia tehtäviä, mitkä eivät vaadi kalliita materiaali- tai raaka-ainehankintoja tai erityisvälineitä. Tehtävät tehdään itsenäisesti kotona, huoltajan vastuulla ja valvonnassa, kuitenkin mahdollisimman vähän kerholaisen perhettä kuormittaen.

Etäyhteysvälineenä toimii edelleen kerhojen omat WhatsApp- ryhmät ja 4H-yhdistyksen somekanavat MUTTA niiden lisäksi TÄMÄ SIVUSTO. Täällä on kaksi eri keskusteluryhmää avattuna, mutta avaan pyynnöstä lisää, esimerkiksi kerhojen omia palstoja!

 

Toivottavasti palautatte tänne myös tehtyjä top-tehtäviä. Ahkerimmat TOP-tehtävien tekijät palkitaan kerhokauden lopussa pienillä muistamisilla!

Toiveita ja ideoita saa esittää aina! 

 

Terveisin 

Maarit Virtain 4H-yhdistyksestä

Lyhyt kuvaus: Virtain 4H-kerholaisten oma ryhmä :)

Tällä ryhmällä on suljettu jäsenyys, ja vain jäsenet pääsevät käsiksi sen sisältöihin.