Sivuston säännöt

Kaikkien TOP-tehtäväsivuston käyttäjien on noudatettava näitä sääntöjä.

  • Pidä huolta omasta tietoturvastasi. Säilytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi muiden ulottumattomissa, äläkä käytä helposti arvattavissa olevaa salasanaa. Älä jaa henkilötietojasi, kuten syntymäaikaasi tai yhteystietojasi toisille käyttäjille. 
  • Kohtele muita niin kuin haluat että sinua kohdellaan. Älä kiusaa, häiriköi tai huijaa toisia käyttäjiä. Älä esiinny toisena henkilönä, äläkä luo väärää henkilöllisyyttä tarkoituksenasi johtaa muita harhaan. Kaikki seksuaalinen toiminta, seksuaaliset ehdotukset ja niihin suostuminen ovat ehdottomasti kiellettyjä. Jos törmäät kiusaamiseen tai häirintään sivustolla, ota heti yhteyttä TOP-tehtäväsivuston ylläpitoon.
  • Olet itse vastuussa kaikesta sisällöstä, kuten teksteistä, kuvista ja videoista, jota julkaiset TOP-tehtäväsivustolla. Julkaise siis vain sellaista sisältöä, jonka olet itse tehnyt tai jonka julkaisuun sinulla on lupa tekijältä. Sinulla on oltava lupa julkaisuun myös kuvissa tai videoissa esiintyviltä henkilöiltä. Älä julkaise sellaista sisältöä, joka voi loukata tai aiheuttaa mielipahaa tai vahinkoa sinulle tai muille.

Jos rikot TOP-tehtäväsivuston käyttöehtoja, Suomen 4H-liitolla on oikeus estää sinua käyttämästä sivustoa.

Tutustu sivuston käyttöehtoihin kokonaisuudessaan täällä.