Tervetuloa jalostamaan tutuista jälkiruoista ja välipaloista marjojen avulla huikaisevia herkkuja.
Keittiötöiden ohessa tutustutaan vähän harvinaisempiin luonnon marjoihin sekä saadaan maustamisvinkkejä omia reseptejä varten. Kokatessa syntyneiden ideoiden koonti ja kehittely omaksi reseptivihkoksi taltioi marjaherkkusi muidenkin käyttöön.
Luonnontuotteisiin liittyvän tehtäväosion valmistusta on tuettu Arktiset Aromit ry:n saaman maa- ja metsätalousministeriön tuen avulla.
Teksti: Marja Moilanen
Marjatrioon käytetään kolmea erilaista marjaa. Tässä triossa hapan puolukka ja karpalo kohtaavat makean vadelman. Inkivääri ja appelsiini tuovat makuun jotain salaperäistä mukaan. Voit nauttia marjatrion sellaisenaan. Lisänä voit myös tarjota makuhermoja hellivää vaniljakastiketta, kermavaahtoa tai...
Suomen 4H-liitto
Karjalankatu 2A 00520
Helsinki