Synttäreiden järjestäminen

Synttäreiden järjestäminen

Nyt juhlitaan syntymäpäiviä!

Syntymäpäivien järjestäminen on hauskaa puuhaa. Jokainen juhla on ainutkertainen. Mieti tarkkaan minkälaisen juhlan ja tarjoilun juuri sinä haluat järjestää. Näissä tehtävissä esitellään erilaisia synttäriteemoja ja innostetaan sinua osallistumaan mahdollisimman paljon synttäreidesi suunnitteluun ja valmisteluun. Mikään ei voita sitä, että saa valita ja valmistaa osan ruoista ja koristeista ihan itse tai vanhempien kanssa.

Äläkä unohdä, että juhlia voi ilman syntymäpäiviäkin. Jos haluat järjestää kekkerit vaikkapa ihan vain kevään tulon kunniaksi tai viikonlopun piristykseksi, niin nämä ohjeet sopivat myös silloin.

Vuosi 2017 on todellinen synttärivuosi. Silloin 4H-kerhot järjestävät Safkasynttärit Suomelle – lasten villiruokajuhlat 100-vuotiaalle! Erilaiset teemat ja kaikenlainen hulluttelu on niissä kemuissa sallittua. Katso vinkkejä tästä Synttärit TOP-teemasta!

Safkasynttärit ovat osa ELO-säätiön vetämää ruokatoimijoiden laajaa Syödaan yhdessa -hanketta, joka on valittu Suomi 100 juhlavuoden 2017 ohjelmaan. 

Teksti: Minna Saarni Kuvat: Kati Laszka

TOP-tehtävät: