Safkasynttärit Suomelle

Safkasynttärit Suomelle

Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta. Näissä tehtävissä valmistat tarjoiluja suomalaisen luonnon antimista. Raaka-aineina ovat kevään ensimmäiset villiyrtit, kuten ketunleipä, nokkonen, vuohenputki ja poimunlehti. Villiruokareseptejä täydentävät kotimaisista marjoista tehtävät makeat herkut ja kupliva juhlajuoma.

Pohdintatehtävien avulla voitte yhdessä juhlavieraiden kanssa miettiä vastauksia Suomi-aiheisiin kysymyksiin.

Erilaiset teemat ja kaikenlainen hulluttelu on näissä kemuissa sallittua. Katso lisää vinkkejä Synttärit TOP-teemasta. Jaa ideanne myös muille pitämällä blogia. Vinkkejä löydät Ruokabloggari-teemasta.

Teksti ja kuvat: Kati Laszka

TOP-tehtävät: