Safkasankarit kokkaa kestävästi

Safkasankarit kokkaa kestävästi

KESKEN!!!! Safkasankarit-yrityskerhossa tutustut yrittäjyyteen ja opit itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Kerhossa opitaan tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä, hinnoittelua sekä markkinointia ja tuotteiden myyntiä. Kerhon runko muodostuu vuosittain vaihtavasta teemasta, mutta osallistujat saavat itse vaikuttaa siihen, mitä kerhossa tehdään. Vuonna 2019 teemana on kestävä kehitys keittiössä. Teemaakerhoon liittyvät tehtävät julkaistaan joulukuussa 2018. Ohjaajan aineisto julkaistaan alkuvuodesta 2019.

 

 

  1. Sesongin mukaista sapuskaa
  2. Luomu ja ympäristöystävällinen ruoan tuotanto
  3. Ruokaa läheltä ja kaukaa
  4. Itse kasvatettua ja kerättyä
  5. Ruokakulttuuri ja terveelliset ruokailutavat
  6. Kokataan tähteistä
  7. Kasvisruoka
  8. Vesi keittiössä
  9. Jätteiden vähentäminen ja kierrätys
  10. Yritysidea

TOP-tehtävät: