Pieneenkin nälkään voi syödä hyvin - jopa hienosti.
Ruoan mausta tai määrästä ei tarvitse tinkiä, vaikka annos valmistuukin ripeästi. Oikeastaan on kyse siitä, mitä olet valmis kokeilemaan ja miten suunnittelet välipalan tekemisen. Näissä tehtävissä harjoitellaan ruoanlaiton perusasioita, joihin kuuluvat myös ruoan terveellisyys ja herkullisuus unohtamatta kokin kekseliäisyyttä.
Tehdään välipaloja pieneen nälkään suurella sydämellä!
Vihreää, tuoretta ja raikasta. Terveellistä, tuoksuvaa ja maukasta. Joko hoksasit mistä on kyse? No yrteistäpä, totta vieköön. Tämän tehtävän avulla tutustut erilaisiin yrtteihin ruoanlaitossa. Teet mehukkaan patongin välipalaksi itsellesi, ja kavereillekin riittää. Yrteissä on erityisen hienoa se, että voit...
Suomen 4H-liitto
Karjalankatu 2A 00520
Helsinki