8. Ympäristö ja kierrätys
Taso: A

Äänestä paras Metsäkuutio! ​

Äänestä paras Metsäkuutio! ​

Salossa kolme koulujoukkuetta on mukana 4H:n Metsäkuutiokisassa. Joukkueet muodostuvat innokkaista 1-4. luokkalaisista Märynummen, Vaskion ja Armfeltin alakoululaisista. 4H rakensi kouluille metallitangoista muodostuvan kuution muotoisen tilan ja joukkueiden tehtävänä oli sisustaa ne yhdessä ja mielikuvitusta käyttäen. Äänestä 2.-14.5. välisenä aikana.

Millainen on Metsäkuutio? Metsäkuutio on kuution muotoinen tunnelmallinen tila, jonka sisälle mahtuu vierailemaan. Kun kuutioon menee, tuntuu kuin saapuisi metsään. Kuutio on houkutteleva ja sen sisällä voi rauhoittua tai innostua ja kokea luontoelämyksen minikoossa. Parhaimmillaan Metsäkuutio tuottaa hyvinvointia eikä sieltä tee mieli lähteä pois ollenkaan.

Tee näin

Tämä TOP-tehtävä on äänestystehtävä. Äänestä mielestäsi parasta Metsäkuutiota tykkäämällä jostakin kuvasta. Kuvat löytyvät palautuksina tämän tehtävän alta.

​Äänestys on käynnissä 2.-14.5.2017, jonka jälkeen eniten tykkäyksiä saanut kuutiojoukkue palkitaan. 4H-arpoo myös kaikkien äänestäneiden kesken yllätyspalkinnon! 

 

Pohdittavaksi

Miksi äänestämäsi kuutio on paras? Tykkäätkö itse käydä metsässä? Jos tahdot, jätä vastauksesi äänestämäsi kuutiokuvan alle kommenttina. 4H vie terveisesi kuution suunnitelleelle joukkueelle äänestyksen päätyttyä. :)