4. Kokkaus ja leivonta
Taso: B

Leivoskahvitusten tuottaminen ja markkinointi

Leivoskahvitusten tuottaminen ja markkinointi

Tapahtumista saa ulkopuolista palautetta ja tietoa oman tuotteen kiinnostavuudesta ja mahdollisuuksista. Ottakaa yhteyttä paikalliseen vanhusten palvelutaloon, eläkekerhoon, Marttayhdistykseen tai kauppiaaseen ja tarjotkaa leivoskahvitusten järjestämistä. Hyvin toteutettu tapahtuma jättää mieluisan muiston ja innostaa osallistumaan myös uudelleen.

Tee näin

  1. Sopikaa kerhon jäsenille vastuualueet tapahtuman järjestämisessä. Safkasankarit eivät tarvitse hygienipassia. Hyvästä elintarvikehygieniasta on kuitenkin huolehdittava.
  2. Ottakaa yhteyttä sopivaan tahoon ja kysykää mahdollisuutta kahvituksen järjestämiseen.
  3. Selvittäkää, mitä tapahtuman tiloissa voi tehdä. Onko siellä keittiötä, kylmätilaa tai astioita? Tehkää lista mukaan otettavista asioista.
  4. Viekää tarvittavat tarvikkeet paikan päälle.
  5. Järjestäkää tarjoilu sovittuna aikana. Kahvinoutopöytä kannattaa rakentaa niin, että vieras ottaa ensin käteensä lautasen ja tarjottavat ja vasta viimeisenä kahvi- tai teekupin.
  6. Kun tapahtuma on ohi, niin huolehtikaa, että tilat jäävät siistiksi.

Pohdittavaksi

Millä tavoin tilaisuudesta kerrotaan ennakkoon? Mitä materiaaleja siihen tarvitaan? Tehdäänkö mainos?