5. Käsityö ja teknologia
Taso: B

Tuotteiden esillepano

Tuotteiden esillepano

Tuotteet menevät paremmin kaupaksi, kun ne ovat esillä selkeästi, siististi ja houkuttelevasti. Näin asiakas näkee niiden parhaat puolet! Tässä tehtävässä suunnitellaan ja toteutetaan omista tuotteista näyttävä myyntipöytä. Tuotteet voi viikata siististi pöydälle, koota kauniisiin koreihin tai ripustaa vaikka metsästä löytyneeseen oksankarahkaan. Lisää ideoita voit löytää  lahjatavaramyymälöistä tai myyjäisistä.

Tee näin

  1. Suunnittele aluksi paperille piirtämällä oma myyntipöytäsi. Pöydässä voi olla yksi tuote tai useampia. Mieti, miten saat ne kaikki esille houkuttelevasti.
  2. Miten saat tuotteet houkuttelevasti esille ja pysymään järjestyksessä? Käytä mielikuvitustasi ja hyödynnä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja!
  3. Suunnittele hintalaput tuotteisiin. Ovatko ne jokaisessa tuotteessa erikseen vai kyltissä? Valmista hintalaput tarrasta, paperista tai kartongista.
  4. Laita esille myös oma tuotemerkkisi.
  5. Jos toteutatte tehtävän kerhossa, järjestäkää yhdessä pienet myyjäiset tai lähtekää kerhoporukalla ihan oikeisiin myyjäisiin myymään tuotteitanne!

Pohdittavaksi

Missä voisit myydä tuotteitasi?