4. Kokkaus ja leivonta
Taso: A
Jauheliha on kaikille tuttu raaka-aine. Sitä on helppo muunnella lisäämällä joukkoon sieniä, juureksia, kasviksia, luumuja, juustoraastetta tai erilaisia mausteita. Kepakkokekkereissä jauhelihataikina maustetaan sipulikeittoaineksilla. Hauskoja kekkereitä!
KEPAKOT (4:lle)
Työvälineet: 2 kulhoa, puuhaarukka, pieni leikkuuveitsi, leikkuulauta, teelusikka, puisia varrastikkuja, uunipelti, leivinpaperia, tarjoiluvati, pannulaput
Tee näin:
Nosta valmiit kepakot tarjoiluvadille ja tarjoa salaatin kanssa.
VINKKI! Voit käyttää sipulikeittoainesten sijasta tavallista sipulia. Jos teet näin, muista lisätä taikinaan yksi teelusikallinen suolaa.
Suomen 4H-liitto
Karjalankatu 2A 00520
Helsinki