4. Kokkaus ja leivonta
Taso: A

Piirakkapeikko

Piirakkapeikko

Aina ruoka ei maistu tai sen valmistaminen voi tuntua tylsältä. Saisiko piirakkapeikko sinut innostumaan välipalan tekoon?

Tee näin

Piirakkapeikko (2 kpl) 2 kpl Atria Tosi Rukiinen Riisipiirakka

Raejuusto-munavoi:

  • 1 keitetty kananmuna

  • ½ rkl margariinia

  • 2 rkl raejuustoa

  • (suolaa)

Koristeluun: paprikaa, kirsikkatomaattia, kurkkua, salaattia tai krassia

  1. Hienonna kananmuna haarukalla tai munanleikkurilla. Lisää margariini ja raejuusto. Sekoita tahna tasaiseksi haarukalla ja mausta tarvittaessa suolalla.
  2. Lämmitä riisipiirakkaa hetki leivänpaahtimessa tai 20-30 sekuntia mikroaaltouunissa.
  3. Levitä riisipiirakan päälle munavoita.
  4. Tee riisipiirakalle silmät tomaatista tai kurkusta, suu ja nenä paprikasta ja peikkotukka salaatista.

Vinkki! Päästä koristelussa mielikuvitus valloilleen!

Pohdittavaksi

Oletko tehnyt muita hassuja ruokajuttuja? Vinkkaa niistä kavereille.