4. Kokkaus ja leivonta
Taso: A
Dippailu on kivaa puuhaa, joka sopii myös välipalaksi. Ja mikä parasta, silloin saa syödä sormin! Tässä annoksessa yhdistellään leikkeleitä ja kasviksia, sillä alle puolet suomalaisista syö kasviksia riittävästi. Nyt laitetaan tilastot nousuun!
Dippilautanen (1 annos)
3 siivua Atria Perhetilan Ohut Paahdettu Kanafilee
3 siivua Atria Perhetilan Ohut Paahdettu Kinkku
50 g (1 kpl) porkkanaa
50 g (5cm) kurkkua
muutama kirsikkatomaatti
(kukkakaalia)
Omenakastike:
½ omena
2 rkl kermaviiliä
¼ tl kuivattua rakuunaa tai basilikaa
ripaus suolaa
Kuinka paljon sinä syöt kasviksia päivässä? Kuinka monta eri väriä niistä löytyy?
Suomen 4H-liitto
Karjalankatu 2A 00520
Helsinki