4. Kokkaus ja leivonta
Taso: A

Porkkanapiilo

Porkkanapiilo

Porkkana on Suomen suosituin juures ja se maistuu mainiolta nakin kaverina. Porkkanaa on mukana myös Rehti Porkkananakeissa, ja koska nakit ovat täysin lisäaineettomia, voi niitä popsia hyvillä mielin. se maistuu mainiolta nakin kaverina. Porkkanaa on mukana myös Rehti Porkkananakeissa, ja koska nakit ovat täysin lisäaineettomia, voi niitä popsia hyvillä mielin.

 

 

 

Tee näin

Raaka-aineet:

  • 1 pieni porkkana
  • 3 rkl tuorejuustoa
  • 2 pientä rieskaa
  • 2 Atria Rehti Porkkananakkia

Viimeistelyyn:

  • Porkkanaraastetta koristeeksi
  • Cocktailtikkuja rullien kiinnittämiseen.
  1. Kuori porkkana ja raasta se. Ota erilleen hieman raastetta koristelua varten. Sekoita lopun raasteen joukkoon tuorejuusto. Vinkki! Käyttämällä erimakuisia tuorejuustoja saat porkkanapiilosta aina uuden makuisen.
  2. Voitele rieskat tuorejuustolla. Lämmitä nakit halutessasi mikrossa.
  3. Rullaa rieska nakin ympärille ja kiinnitä cocktailtikulla.

Pohdittavaksi

Erilaiset juuresraasteet ovat talvella hyvä vaihtoehto salaatille. Mitä muita juureksia kuin porkkanaa voi käyttää raasteena?