3. Eläimet
Taso: B

Suunnitellaan avoimet ovet! (ryhmätehtävä)

Suunnitellaan avoimet ovet! (ryhmätehtävä)

Tavallinen ihminen ei useinkaan tiedä hevosista kuin joitakin yksittäisiä asioita. Hevosella voi ajaa tai ratsastaa, hevonen voi purra, tai että isoisä ajoi hevosella tukkeja metsästä. Saattaa olla, että jotkut ihmiset eivät ole koskaan koskettaneet hevosen lämmintä kaulaa tai sametinpehmeää turpaa. Miten saataisiin asiaan perehtymätön ihminen tutustumaan hevosiin? Miten hänelle saataisiin myönteinen kuva hevosharrastuksesta ja hevosharrastajista? Miten voitaisiin saada lähiseudun hevosharrastajat tutustumaan toisiinsa?

Miten olisi iloinen, ohjelmaa ja ajanvietettä täynnä oleva tilaisuus omalla tallillanne? Tässä tehtävässä suunnitellaan avoimien ovien päivä!

Tee näin

  1. Suunnitelkaa yhdessä avoimien ovien päivä tallille. Miettikää, mitä ohjelmaa avoimien ovien päivä voi pitää sisällään. Millaisen kuvan haluatte tallista, hevosista ja koko harrastuksesta ihmisille antaa, millaisia ihmisiä haluaisitte saada paikalle ja miten saisitte heidät saapumaan?
  2. Miettikää myös miten ilmoittelette ja mainostatte avoimien ovien päivää? Olisiko mahdollista saada paikalle myös paikallislehden toimittaja? Ideoikaa vapaasti!
  3. Tehkää kirjallinen suunnitelma avoimien ovien päivästä.

Pohdittavaksi

Ketä voisitte kysyä yhteistyökumppaniksi tapahtumaan?