4. Kokkaus ja leivonta
Taso: B
Makaronilaatikko on kotiruokien kestosuosikki, joka ei varmasti esittelyjä kaipaa. Yksinkertainen ruoka on helppo valmistaa, ja sitä on helppo muunnella haluamillaan lisukkeilla. Käytä erilaisia pastoja, kuorruta pinta juustolla tai sujauta sekaan kirsikkatomaatteja, sulatejuustoa, tuoreita yrttejä.
Tässä reseptissä laatikko valmistetaan ilman makaronien keittämistä.
Makaronilaatikko (6-8 annosta)
Esivalmistus: 15 minuuttia
Kypsennys: 45 minuuttia
Kokonaisaika: 60 minuuttia
Munamaito:
Pinnalle:
Tarjoiluun:
Lisäksi:
Mikä ero on tavallisella ja täysjyvämakaronilla?
Suomen 4H-liitto
Karjalankatu 2A 00520
Helsinki