Taso: B

Jaavalainen mokka

Jaavalainen mokka

Mausteinen jaavalainen mokka lämmittää mukavasti kylmänä päivänä ja levittää ihanaa tuoksua. Kermainen ja täyteläinen juoma syntyy näppärästi.

Reseptin on kehittänyt Heidi Yli-Kankahila.

Tee näin

JAAVALAINEN MOKKA (1 annos)

  • 4 rkl kaakaota
  • 6 tl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl kuumaa, vahvaa kahvia
  1. Mittaa kapeaan muovikulhoon kuivat aineet.
  2. Lisää joukkoon kermaa.
  3. Vatkaa voimakkaasti.
  4. Lisää viimeiseksi kuuma kahvi.

Pohdittavaksi

Mausteilla saat tuttuihin juomiin uusia makuja. Mitä maustetta voisi lisätä kahviin tai kaakaoon? Entä muihin juomiin?