Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tämän TOP-tehtäväsivuston on tuottanut Suomen 4H-liitto. Lisätietoa 4H-järjestöstä löytyy osoitteesta www.4h.fi. Olet tervetullut käyttämään sivustoa, kun pidät mielessäsi nämä ehdot. Jos et hyväksy niitä, älä käytä tätä sivustoa. Suomen 4H-liitolla on oikeus päivittää näitä käyttöehtoja ja muuttaa sivuston sisältöä ilman ilmoitusta. Näihin ehtoihin ja sivuston käyttöön sovelletaan Suomen lakia.

Kenelle sivusto on tarkoitettu

TOP-tehtäväsivustolla on jo lähes 40 000 käyttäjää. Se on suunnattu ensisijaisesti 4H-kerhonohjaajille, 4H-aikuisohjaajille ja 4H-toimihenkilöille kerhotoiminnan suunnittelun tueksi sekä 4H-toiminnasta kiinnostuneille lapsille ja perheille . Kaikki aihealueista kiinnostuneet ovat kuitenkin tervetulleita tutustumaan 4H-toimintaan ja tehtäviin.

Mikä TOP-tehtäväsivusto on?

TOP tulee sanoista, tekemällä oppii parhaiten. Luontoon, ruokaan ja käden taitoihin liittyvät TOP-tehtävät tarjoavat kerholaisille mahdollisuuden oppia itse tekemällä ja saada oivalluksia elämästä ja yritteliäisyydestä. TOP-tehtäväsivulle voi myös rekisteröityä ja kerätä kiinnostavia tehtäviä itselleen muistiin listoiksi.

Oikeudet sisältöön

TOP-tehtäväsivusto, TOP-tehtävät, sivuston visuaalinen ilme sekä sivustolle julkaistava Suomen 4H-liiton tuottama aineisto, kuten kuvat, tekstit ja videot, ovat Suomen 4H-liiton tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon. 

Suomen 4H-liiton tuottamia, sivustolla julkaistavia TOP-tehtäviä saa selata ja tulostaa tai ladata käyttöönsä. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen käyttöön. Tehtäviä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa, eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muille verkkosivuille.

Vastuu sisällöistä

TOP-tehtäväsivusto on 4H-järjestön TOP-yrittäjyyskasvatuksen väline. TOP-tehtäväpankin tarkoituksena on tarjota pedagogisesti pohdittuja tehtäviä vapaa-ajan toimintaan 6–12-vuotiaille lapsille sekä heidän kanssaan töitä tekeville nuorille ja aikuisille.

Suomen 4H-liitto tekee parhaansa, jotta näillä sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkaansa, mutta emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta kävijän tarpeisiin tai tietojen perustella tehtyjen toimien tuloksesta.

Suomen 4H-liitto ei ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka saattavat aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen. Emme myöskään ole vastuussa näille sivuille linkitettyjen sivujen sisällöstä tai niiden käytön yhteydessä aiheutuvasta vahingosta.

Suomen 4H-liitolla on oman harkintansa mukaan oikeus mutta ei velvollisuutta poistaa yksittäisten käyttäjien lähettämä aineisto sivuiltamme, ellei Suomen pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.