
Broileri-kasviswokki ja ateriajyviä
- Kesto: 30-45 min
- Annoskoko: 4 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Wokki on vähän kuin pyttipannu. Kaikki käy, joten pilko, paista, maista ja nauti. Tässä ohjeessa wokki valmistetaan kotimaisesta broilerista ja satokauden kasviksista, kuten kotimaisesta kaalista, porkkanasta ja omenasta.
Tarvikkeet
Ainekset
Wokkiainekset
Kastike
Viimeistelyyn
Lisäkkeeksi
Vinkki!
Aloita wokin teko valmistelemalla kaikki ainekset valmiiksi, sillä wokki valmistuu pannulla todella nopeasti. Nostele vihanneksia pannulla molemmin käsin kahden lastan avulla, niin ne eivät pala. Laita viljalisäke kiehumaan samaan aikaan, kun alat paistaa wokkia. Tarkista keitto-ohje ja -aika pakkauksesta.
Valmistus
Pohdittavaksi
Keksikää yhdessä erilaisia wokkiruokia. Millä wokkia voisi maustaa? Mitä muita sesongin kotimaisia kasviksia wokkiin voisi laittaa?