Omenarengaspannarit
- Kesto: 30-30 min
- Annoskoko: 8 annosta
- Taitotaso: Helppo
Saksalainen ruokakulttuuri tuo yleensä ensimmäisenä mieleen makkarat ja hapankaalin. Nämä ovatkin saksalaisen keittiön kulmakiviä, mutta jokaisella alueella ja osavaltiolla on omat erikoisuutensa kuten paksut Späzle-nuudelit. Perunoista saksalaiset tykkäävät yhtä paljon kuin me suomalaisetkin. Keittämisen ja paistamisen lisäksi niistä valmistetaan muun muassa perunasalaattia ja kroketteja.
Tarvikkeet
Ainekset
Omenarengaspannarit
Viimeistelyyn
Vinkki!
Hyödynnä kotimaista omenaa, niitä ei tarvitse kuoria!
Valmistus
Pohdittavaksi
Mitä saksankielisiä sanoja tiedät? Selvittäkää yhdessä, miten sanotaan ”hyvää ruokahalua” saksaksi!