
Porkkanaletut ja raejuustotäyte
- Kesto: 40-40 min
- Annoskoko: 4-6 annosta
- Taitotaso: Helppo
Täytetty suolainen lettu on herkku, joka pääsee välillä unohtumaan. Se on harmi, sillä lettutarjoilusta pitävät yleensä kaikki. Nyt testataan porkkanalettuja, joiden kaveriksi valmistetaan raikas raejuustotäyte! Ohjeella valmistat 8 isoa tai 16 pientä lettua.
Tarvikkeet
Ainekset
Porkkanalettutaikina
Raejuustotäyte
Vinkki!
Kun käytät lettujen paistamisessa sekä voita että öljyä, saat hyödynnettyä molempien rasvojen parhaat puolet. Voista tulee runsaasti makua ja sen reaktioista on helppo lukea paistinpannun lämpötila. Öljy puolestaan kestää kuumempia lämpötiloja eikä pala kuten voi.
Valmistus
Pohdittavaksi
Oletko maistanut muita suolaisia lettuja? Ovatko pinaattiletut sellaisia? Millaiset suolaiset täytteet sopivat lettujen kanssa?