Taiteltu tortilla
- Kesto: 30-30 min
- Annoskoko: 4 annosta
- Taitotaso: Helppo
Meksikolaisessa keittiössä ruoka maustetaan runsaalla kädellä. Mausteina käytetään usein korianteria ja erilaisia chilejä, jotka antavat ruoille niiden luonteenomaisen leiman. Tyypillisimpiä ruokia ovat erilaiset tortillat, tacot, papuruoat ja salsat. Meksikolaista on myös kiva kokkailla yhdessä!
Tässä reseptissä tortilla taitellaan hauskasti neljässä osassa ja paistetaan rapeaksi pannulla.
Tarvikkeet
Ainekset
Tortillat neljälle
Tomaattisalsa neljälle
Vinkki!
Vaihda suolaiset täytteet makeaan! Kokeile vaikka banaania maapähkinävoin ja suklaahippujen kanssa.
Valmistus
Pohdittavaksi
Día de los muertos on suomalaista pyhäinpäivää ja amerikkalaista halloweenia vastaava juhla. Tutkikaa yhdessä, miten sitä vietetään Meksikossa.