Balkanilaiset cevapit
- Kesto: 30-30 min
- Annoskoko: 4-6 annosta
- Taitotaso: Helppo
Ćevapčići tai ćevapi on Balkanilla suosittu maustetusta jauhelihasta valmistettu pitkänmallinen lihapyörykkää muistuttava ruokalaji. Tiiviin rakenteensa vuoksi se muistuttaa hiukan kebab-lihaa ja niitä syödäänkin usein pikaruoan tapaan pitaleivän ja ajvarin eli paprika-munakoisodipin kanssa.
Resepti on osa kansainvälistä Safkasankarit kattaa maailman -teemakokonaisuutta.
Tarvikkeet
Ainekset
Cevapit
Tsatsiki
Vinkki!
Tarjoa lisäkkeenä shopska-salaattia ja pitaleipää. Löydät reseptit TOP-tehtäväpankista!
Valmistus
Pohdittavaksi
Tutkikaa yhdessä, millainen ruoka ajvar on. Mistä aineksista ajvar valmistetaan?