Broileripyörykät
- Kesto: 40-50 min
- Annoskoko: 3-4 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Broilerin jauhelihasta on helppo tehdä ruokaa. Se sopii hyvin pyöryköihin, pihveihin ja murekkeisiin sekä ruskistettuna kastikkeisiin, lasagneihin ja muihin pastaruokiin. Broilerin maku on naudan jauhelihaa miedompi, joten mausteita voi halutessaan käyttää rohkeasti. Tässä reseptissä lisäkkeeksi keitetään ateriajyviä.
Tarvikkeet
Ainekset
Broileripyörykät
Lisäkkeeksi
Vinkki!
Voit paistaa pyörykät myös paistinpannulla. Kuumenna pannu, lisää voita tai rypsiöljyä. Laita pyörykät pannulle ja kääntele niitä muutaman kerran paistamisen aikana. Pienennä lieden tehoa, jos pyörykät tummuvat liikaa. Kypsymiseen menee noin 10 minuuttia.
Valmistus
Pohdittavaksi
Mitä erilaisia mausteita voisit käyttää broilerin jauhelihan maustamiseen?