Paistetut banaanit
- Kesto: 30-30 min
- Annoskoko: 4 annosta
- Taitotaso: Helppo
Thaimaalainen ruoka on perusmakujen eli suolaisen, makean, tulisen ja happaman, harmoniaa. Keskeisiä raaka-aineita ovat riisi, kookosmaito, kalakastike, sitruunaruoho sekä tuoreet vihannekset kuten chili, korianteri ja bambunversot. Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat thaimaalaisen ruoan sydän.
Nämä Thaimaasta inspiroituneet paistetut banaanit maistuvat jälkiruokana tai herkkuvälipalana.
Tarvikkeet
Ainekset
Paistetut banaanit
Tarjoiluun
Vinkki!
Paistetut banaanit maistuvat myös jäätelön kanssa!
Yhdistä kerhokerralla tähän reseptiin pääruoka, esimerkiksi Thaimaalainen paistettu nuudeli – TOP-tehtäväpankki.
Valmistus
Pohdittavaksi
Ovatko erilaiset mausteseokset kuten currytahnat osa thaimaalaista ruoanvalmistusta?
Mitä aterimia thaimaalaiseen ruokapöytään katetaan?
Mitä muita thaimaalaisia ruokia tiedät? Pohtikaa yhdessä.