Ranskalainen suklaakakku
- Kesto: 90-90 min
- Annoskoko: 8 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Ranskalainen ruoka tunnetaan ympäri maapallon. Monet hienostuneet ruokalajit ja kastikkeet, maukkaat maalaisruoat sekä herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat tulevat ensimmäisenä mieleen ranskalaisesta keittiöstä. Myös monet ruokien valmistukseen ja raaka-aineisiin liittyvät sanat ja termit ovat peräisin ranskan kielestä.
Resepti on osa kansainvälistä Safkasankarit kattaa maailman -teemakokonaisuutta. Kevään 2024 teemana on eurooppalainen keittiö.
Tarvikkeet
Ainekset
Suklaakakku
Lisäksi
Vinkki!
Tarjoile kakku tuoreiden marjojen, kuten vadelmien tai mustikoiden, kanssa.
Valmistus
Pohdittavaksi
Mitä muita ranskalaisia leivonnaisia tai jälkiruokia tunnet?